Ivonna Kere

Binnen mijn eigen onderneming haal ik het beste uit mezelf door te werken op verschillende gebieden, in wisselend tempo en urgentieniveau. Routine is ‘not my middle name’. Iedere klant of project is een uitdaging die me wakker en alert houdt!

manier van werken

60% ondernemers adviezen/projecten
15% karmawerk/vrijwilligerswerk
25% werk aan culturele/educatieve/art projecten

eigen scenario

Ik ben in Letland geboren. Ik ben Lets. Ik had een geweldige jeugd, verbonden in liefde, natuur, muziek, kunst en dans. Na de middelbare school stond ik voor een keuze: muziek, politiek, wetten of bedrijfsleven. De keuze viel op het bedrijfsleven. Ik heb er nooit spijt van gehad. Ik voel me geweldig in het bedrijfsleven en vind er een bron van creatieve energie in. En wanneer ik mijn ziel wil voeden, organiseer ik een cultureel project, ga ik naar dat ene museum of zing ik zelf.

Ik heb in Australië, Letland en Engeland gestudeerd, ik heb mijn WO Bachelor in International business management en professionele diploma in HRM gehaald.  Ik werkte in een groot telecommunicatiebedrijf waar ik me ontwikkelde als veelzijdig en veelbelovend werknemer. Als gevolg van bedrijfsrotatie ben ik zowel het hoofd van de afdeling als het hoofd van nieuwe internetproducten geweest. Op de universiteit maakte ik als ontwikkelingsmanager ontwikkelingsplannen voor de lange termijn en was verantwoordelijk voor het dagelijkse management. Daar heb ik geleerd en ervaring opgehaald om het ene probleem op te lossen en snel naar het volgende door te gaan en werken met grote en kleine projecten. Na de komst van mijn kinderen heb ik mijn professionele loopbaan vanuit huis vormgegeven door advies en ondersteuning van ondernemers bij verschillende zakelijke problemen/vraagstukken of ontwikkelingsprojecten. Dit is hoe mijn adviesbureau 17 jaar geleden begon, en ik was blij om zowel nieuwe als bestaande ondernemers zo nu en dan te helpen, dit heeft een serieuze vorm aangenomen, van consultant.

Inmiddels heb ik 4 kinderen, ben al 11 jaar in Nederland, en heb ook de Nederlandse taal onder de knie gekregen. Mijn handen en hoofd zijn vol met werk, projecten, en vrijwilligerswerk. Al mijn professionele feiten zijn onder LinkedIn te vinden, mijn kleurrijke persoonlijkheid en bezigheden vind je op mijn privé Instagram account, maar als je mijn vriend bent, dan ben je met mij op Facebook verbonden.

Ik ben een persoon die niet binnen een kader past, dus kader ik mijn bedrijf ook niet in. Als ik een klant heb die kan ik helpen, dan help ik; als er project is dat ik kan begeleiden, dan doe ik dat. Natuurlijk kijk ik of ik de competenties heb die nodig zijn en of de emotionele afstemming met mijn klant goed is.

Mijn missie is om te helpen, om oplossingen te vinden voor problemen, te ondersteunen en te inspireren. Zelfdiscipline betrachten in je eigen onderneming valt niet altijd mee. Structuur scheppen en doorzettingsvermogen zijn mijn beste eigenschappen, dus die deel ik graag met anderen. En als ik ergens te kort schiet met mijn kennis, dan schakel ik mijn samenwerkings partners in.